• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

ELS JOVES, LA FE I EL DISCERNIMENT VOCACIONAL


Supergesto segueix d'a prop els preparatius del Sínode “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”, que se celebrarà el proper mes d'octubre.

 Informa, així, del diàleg que ha mantingut el papa Francisco amb més de 300 joves del tothom, en el pre-sínode que ha tingut lloc a Roma. Francisco ha demanat als joves que parlin clar, amb coratge... I ells ho han fet. Han expressat les seves preocupacions i desitjos, les seves expectatives i necessitats, i també les seves crítiques cap a una Església que els resulta "massa severa" i "sovint associada amb un excessiu moralisme".
La revista ofereix també una entrevista amb Fra Bartolemé Buigues Oller, l'últim missioner espanyol que ha estat nomenat bisbe. I ja són 100 els missioners espanyols consagrats bisbes. Mons. Buigues ha estat missioner a Xile, Bolívia, República Dominicana i Costa Rica. Ara és el nou pastor de Alajuela, la segona diòcesi més poblada de Costa Rica, on confia estimular en els fidels una actitud més missionera en la vida diària.
En la secció "Aparador", Supergesto parla amb Carmen Balguerias, Victoria Mora i Gabriel Soria, tres joves emprenedors que, després de viure una experiència de missió a Etiòpia, han engegat Galatoomaa, un projecte de venda de samarretes destinat cent per cent a becar a altres voluntaris i col·laborar amb projectes en aquest país. És la seva particular forma de donar les gràcies pel viscut. "Volem invertir en un canvi real, un canvi que variï la situació dels països en vies de desenvolupament".
Finalment, Supergesto s'aproxima a la germana Clare Crockett, serva de la Llar de la Mare, morta fa dos anys en el terratrèmol que va assolar Equador, el testimoniatge del qual de vida ha commogut a nombroses persones i s'ha recollit en la pel·lícula O tot o gens! Germana Clare Crockett, que s'acaba d'estrenar; al #veranomisión dels joves de la Diòcesi de Còrdova a Perú i Índia, i a Cristina Tudela Lerma, jove que explica la
seva experiència de missió en Yurimaguas (Perú).

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!