• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

LLEIDA ACULL UNA FORMACIÓ DE XARXES SOCIALS.

LES DELEGACIONS DE MISSIONS DE CATALUNYA ES REUNEIXEN , A LLEIDA.

El passat dissabte 14 d´abril ,les delegacions de missions de catalunya es van trobar  a Lleida per realitzar una formació de xarxes socials, és  important  anar al costat de la  societat , i anar avançant com ella , no ens podem quedar fora de la realitat , i avui en dia la comunicació per les xarxes socials  , blogs, facebook, twuiter.. és important i es present en el dia a dia de tothom, i ja no tant sols dels nostres joves , cada cop mes  la gent mes adulta entrem en aquest món.
És per això que analitzant des de OMP des de la direcció general ,  es veu la necesitat que les  delegacions estem al dia i ens anem renovant en aquest món ,per poder arribar a tothom ens fem presents amb facebook, blogss.. cada delegació te el seu obert , i aquest dissabte hem tingut la sort de pooder trobar-nos totes , i  apart de fer la formació també de compartir un dia , tots plegats.
Aquesta formació s´ha fet de blogs ara ja podem  dir que 9 de les 10 delegacions de catalunya ja tenen el seu propi blog de missions, la formació ha estat impartida per  José sanchez de la delegació de missions de cadiz.
La formació es va dur a terme a l´Acadèmia Marianna  de Lleida.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!